Utilizatorii Vodafone au acces in toate statiile metroului din Bucuresti, prin intermediul platii prin SMS

Data publicarii: 03-04-2013 | IT&C

  • Clientii pot alege sa plateasca, prin SMS, una, doua sau zece calatorii cu metroul
  • Dupa plata calatoriei prin SMS, utilizatorii au acces in statiile de metrou printr-un apel gratuit la numarul 1700 si apropierea telefonului de dispozitivul de validare

Incepand de astazi, utilizatorii Vodafone au acces in toate statiile metroului din Bucuresti, prin intermediul platii calatoriilor prin SMS. 

Printr-un simplu SMS la numarul 1700, cu textul 1C, la un tarif de 0,5 Euro (fara TVA), utilizatorii platesc o calatorie cu metroul. Pentru doua calatorii, plata se face printr-un mesaj la acelasi numar, cu textul 2C, tarifabil cu 0,9 Euro (fara TVA), iar pentru zece calatorii, plata se efectueaza printr-un SMS la1700 cu textul 10C, tarifabil cu 3,25 Euro (fara TVA).

Odata ce au platit calatoria prin SMS, pentru a avea acces in statia de metrou, utilizatorii trebuie doar sa apeleze numarul gratuit 1700 si sa apropie telefonul, in timpul convorbirii, de dispozitivul de validare dedicat, aflat la intrarea statiei de metrou, pana cand mesajul 'Tranzactie reusita' apare pe ecranul acestuia. Utilizatorii vor vedea, in acel moment, si numarul de calatorii disponibile in cont.

Serviciul de plata prin SMS a accesului la metrou a fost dezvoltat cu sprijinul Metrorex. Pentru asistenta despre accesul la metrou prin SMS, utilizatorii pot apela numarul 1826, cu un tarif normal pe minut. 


Ultimele stiri pe BankNews.ro: