Oamenii Bancii Transilvania intra in conducerea SIF Moldova. Hrebenciuc junior intra in liga mare, fiind ales membru in CA

Data publicarii: 08-04-2013 | Finante-Banci

 Presedintele Bancii Transilvania, Horia Ciorcila, a fost ales in Consiliul de Administratie al SIF Moldova, iar presedintele si directorul general Costel Ceocea si vicepresedintele consiliului Claudiu Doros au primit cate un nou mandat de membru in CA, au declarat pentru MEDIAFAX surse din AGA.         

"Doros a primit cele mai multe voturi. Au mai urmat Ceocea, Ciorcila, Hanga si Hrebenciuc. Fiecare a primit peste 50% din voturi si au fost alesi din primul tur", au afirmat sursele citate.

Membrii Consiliului de Administratie vor alege ulterior adunarii actionarilor presedintele si vicepresedintele SIF Moldova.

  Omul de afaceri Horia Ciorcila este fondator al Bancii Transilvania si detine functia de presedinte al Consiliului de Administratie al institutiei de credit din anul 2002. El a fost propus pe lista candidatilor de Banca Transilvania.

Ceocea este presedintele CA si directorul general al SIF Moldova din octombrie 2008, dupa ce intre 2005 si 2008 a fost vicepresedinte CA si director general adjunct. El lucreaza in cadrul SIF Moldova din 1994.

Doros ocupa functiile de vicepresedinte CA din 2009, iar in cadrul SIF Moldova activeaza din anul 2006.

Alaturi de cei trei, in Consiliul de Administratie au mai fost alesi Radu Hanga, directorul general al administratorului de investitii BT Asset Management, si fiul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc.

Integral in ZF.ro