Zamfirescu Racoti Predoiu devine Zamfirescu Racoti & Partners si desemneaza un nou Asociat Coodonator

Data publicarii: 08-04-2013 | Afaceri

Incepand cu data de 8 aprilie 2013, societatea de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu isi schimba denumirea in Zamfirescu Racoti & Partners (ZRP). Modificarea a intervenit ca urmare a acordului intre actualii asociati ai ZRP si domnul avocat Catalin-Marian Predoiu, retras din societate in anul 2008, avand in vedere imprejurarea ca acesta a ales sa isi exercite pe mai departe activitatea profesionala in cadrul cabinetului individual de avocatura care ii poarta numele. De asemenea, noua denumire reflecta si dorinta de viitoare consolidare a ZRP prin cooptarea de noi asociati din randul echipei sale de avocati.

Odata cu modificarea denumirii se schimba si managementul societatii prin alegerea unanima a domnului avocat Cosmin Vasile in functia de asociat coordonator.

"Cosmin este un profesionist desavarsit si intruchipeaza calitatile pe care trebuie sa le aiba un avocat leader: echilibru, viziune, eficienta, curaj, capacitate de a conduce si de a armoniza oameni si programe, talent de a reinterpreta conceptul de management clasic al firmelor de avocatura”, afirma Stan Tirnoveanu, fostul asociat coordonator al ZRP.