Cel mai mare targ de cariera Angajatori de TOP, vineri si sambata in Bucuresti

Data publicarii: 09-04-2013 | HR/Cariere

Aproximativ 15.000 de vizitatori, peste 90 de companii participante, 3.200 de oportunisti de cariera, 30 programe de internship & trainee, 25 conferinte si workshop-uri sunt anuntate pentru cea de-a 14-a editie a celui mare mare targ de cariera, Angajatori de TOP (12-13 aprilie, Sala Palatului din Bucuresti), potrivit unui comunicat transmis luni Catalyst Solutions.

In topul domeniilor, in functie de numarul oportunitatilor, pe primele trei locuri se afla IT Software, vanzari si customer support, urmate de contabilitate, internship & trainee, marketing & PR, achizitii, telecomunicatii, inginerie si administrativ. 

Pentru a-si creste sansele de a obtine unul dintre joburile disponibile, organizatorul le recomanda candidatilor sa se informeze despre companiile participante pe portalul de cariera www.hipo.ro si sa se inscrie la workshop-uri de cariera si la conferinte tematice. 

In cadrul targului va functiona standul 'CV Clinic' unde candidatii pot primi informatii privind modalitatile de redactare a CV-ului si sfaturi despre cum isi pot imbunatati CV-ul pentru a atrage atentia angajatorilor. 

Angajatori de TOP este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: