Millennium Bank ofera un credit de nevoi personale in lei cu marja de 6% si zero comision de analiza

Data publicarii: 09-04-2013 | Finante-Banci

Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit de Nevoi Personale fara garantii cu dobanda variabila, al carui comision de analiza este zero pentru cererile aprobate pana la 30 iunie 2013. Creditul este disponibil in lei la o dobanda formata din ROBOR la sase luni plus o marja de 6%, pentru clientii care decid sa-si incaseze venitul lunar prin banca.

Clientii pot contracta un Credit de Nevoi Personale de pana la 70.000 de lei si pot folosi suma fara a-i justifica destinatia. Perioada maxima a imprumutului este de 60 de luni. Clientii mai beneficiaza si de zero comision de administrare si de rambursare in avans si nu trebuie sa suporte cheltuieli precontractuale aferente intocmirii dosarului de credit.

Persoanele care aplica pentru un Credit de Nevoi Personale pot aduce pana la doi co-debitori - sot/sotie, partener, parinti, copii, sora/frate. Banca accepta o gama larga de surse de venit, care include salarii, bonusuri, comisioane din vanzari, venituri din participarea la consilii de administratie si cenzori, drepturi de autor, venituri din chirii, dividende, venituri din activitati independente, diurne navigatori, alte diurne.

Millennium Bank mai ofera clientilor care au contractat un Credit de Nevoi Personale posibilitatea de a amana plata unei rate lunare, o data pe an. Suma acumulata in acest fel va fi achitata la finalul perioadei creditului.