Piata locala de cadouri poate atinge 600.000 de euro, de Sarbatorile Pascale

Data publicarii: 16-04-2013 | Afaceri

Piata locala a cadourilor ar putea atinge 600.000 de euro, in perioada Sarbatorilor Pascale, cu o medie de 200 de lei la cumparaturi pe segmentul corporate si de pana la 450 lei la persoane fizice, estimeaza Grupul FlorideLux.ro, care administreaza mai multe site-uri dedicate cumparaturilor online.

'Piata locala de cadouri oferite cu ocazia Sarbatorilor Pascale va atinge suma de 600.000 de euro, in acest an. Companiile vor aloca bugete mai mici pentru darurile de Paste, pe fondul perioadei 1- 5 mai, care va fi libera. In ciuda realitatii economice a Romaniei de astazi, in care este dificil de planificat din timp anumite achizitii, clientii au inteles care sunt beneficiile acestui proces si au inceput sa ceara informatii, consultari sau oferte imediat dupa data de 15 martie', arata Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro, intr-un comunicat remis AGERPRES. 

Grupul FlorideLux.ro opereaza magazinele online www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, dar si florariile offline FlorideLux. 

Firma preconizeaza ca va ajunge la vanzari de 30.000 de euro, in urmatoarea perioada, prin magazinele online, care in proportie de 40% vor proveni de pe pagina FlorideLux.ro, iar in proportie de 60% de pe CosurideLux.ro.

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: