Banca Romaneasca si Galeria Real dau startul competitiei cumparaturilor de Paste

Data publicarii: 19-04-2013 | Finante-Banci

Banca Romaneasca, in parteneriat cu Galeria Real, organizeaza in perioada 16 aprilie - 5 mai un concurs pentru clientii care isi vor face cumparaturile de Paste in magazinele din galerie. Startul competitiei cumparaturilor s-a dat pe 16 aprilie, in Galeria Real, iar "inscrierile in cursa” se fac pe baza cumparaturilor din magazinele Galeriei  sau intrand in aplicatia de pe Facebook/GaleriaReal! 

Castigatorii vor fi premiati cu cate un card Banca Romaneasca, alimentat cu 10.000 de lei (premiul I), 3.000 de lei (premiul II) si 1.000 de lei (premiul III). Mai multe cumparaturi inseamna, implicit, mai multe sanse de castig. 

"Ce cadou de Paste mai potrivit poate oferi o banca daca nu un card cu bani? Un card de la Banca Romaneasca pe care castigatorii sa-l foloseasca bucurandu-se de avantajele acestuia, sustinute si de programele noastre de reduceri. Ne bucuram ca la linia de sosire vom fi impreuna cu partenerii nostri deja traditionali Galeria Real, pentru a-i felicita pe castigatori si pentru a le acorda aceste premii”, a declarat Lakis Couninis, director Executiv Unitate Retail Banca Romaneasca. 

"Acum ca soarele s-a ivit in sfarsit, ne simtim plini de energie si voie buna. Se apropie si Pastele, prima mare sarbatoare religioasa din an. Ne-am dorit o campanie dinamica, prin care sa animam consumatorii, cu premii pe masura. Va asteptam, ca de obicei, in Galeria Real!”, a declarat Ioana Laura Pasca, director Marketing Galeria Real.

Campania se va desfasura atat in Bucuresti (Galeriile Real Berceni si Pallady), dar si in marile orase ale tarii: Arad, Baia Mare, Constanta (1 si 2), Cluj, Deva, Galati, Oradea (1 si 2), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava si Timisoara (1 si 2).

Regulamentul campaniei este disponibil pe site-urile www.galeriareal.ro si www.banca-romaneasca.ro. Campania este organizata si derulata de Galeria Real, in parteneriat cu Banca Romaneasca.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: