Camera de Comert Nationala a Romaniei organizeaza in parteneriat cu Ambasada Regatului Spaniei la Bucuresti Forumul de afaceri Spania-Romania

Data publicarii: 22-04-2013 | Afaceri

E.S. Ambasadorul Regatului Spaniei la Bucuresti, Domnul Estanislao de Grandes Pascual a propus Excelentei Sale, Presedintele Camerei de Comert Nationale a Romaniei, Domnul Mihail M. Vlasov organizarea in parteneriat a Forumului Spania-Romania, prilejuit de vizita in Romania, in luna mai, a E.S. Ministrul Afacerilor Externe al Spaniei, Domnul Jose Manuel Garcia-Margallo.

"In contextul prezentei la nivel national si a relatiilor excelente dezvoltate cu Autoritatile, in scopul reprezentarii oamenilor de afaceri, Camera de Comert Nationala a Romaniei - voce si vector de imagine al comunitatii este alegerea fireasca a Ambasadei Spaniei la Bucuresti si am convingerea ca vom organiza un eveniment reusit, cu sprijinul Camerei de Comert si sunt onorat ca ati acceptat propunerea noastra. Cooperarea pe linie economica si comerciala intre tarile noastre reprezinta o prioritate a mandatului meu, iar acest eveniment este foarte important intrucat beneficiaza atat de prezenta Inaltilor oficiali spanioli si romani, cat si de o larga participare a oamenilor de afaceri din cele mai importante domenii ale cooperarii bilaterale”, a mentionat E.S. Ambasadorul Regatului Spaniei la Bucuresti, Domnul Estanislao de Grandes Pascual

E.S. Presedintele Camerei de Comert Nationale, Domnul Mihail M. Vlasov a multumit oaspetelui spaniol pentru colaborarea fructuoasa din ultimii patru ani, pentru demersurile realizate in scopul consolidarii relatiilor de afaceri dintre Romania si Spania si increderea in potentialul economic si comercial al celor doua state. "Un rol esential in sprijinirea oamenilor de afaceri il joaca Camerele de Comert”, a notat E.S. Presedintele Camerei de Comert Nationale a Romaniei, Domnul Mihail M. Vlasov, subliniind excelenta cooperare a Camerei de Comert Nationale a Romaniei cu Ambasadele, de traditie si consistenta.

"Camera Nationala dezvolta in permanenta initiative in beneficiul Sistemului Cameral si al comunitatii de afaceri si sunt onorat sa accept invitatia de a fi parteneri ai Forum-ului de afaceri Spania-Romania. Impulsionarea schimburilor comerciale, atragerea investitiilor si consolidarea parteneriatelor trans-nationale sunt prioritati ale mandatului meu si este de datoria noastra sa promovam masuri menite sa sprijine omul de afaceri, stimuland astfel consumul si cresterea economica. Forumul de afaceri Spania - Romania se incadreaza  intr-un firesc al evenimentelor de rang Inalt ale Camerei Nationale, precum Gala pe care am initiat-o atunci cand am fost ales Presedinte in 2007, organizata in onoarea Corpului Diplomatic, cu scopul de a conecta mediul de afaceri cu cel diplomatic, constientizand importanta relatiilor noastre. Va multumesc pentru participarea la Gala, ce marcheaza infiintarea primelor Camere de Comert, in anul 1864, prin Inaltul Decret al Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, sprijinit de emisarii diplomatici acreditati la Bucuresti la acea vreme si ma bucur ca si astazi Conducerea Camerei de Comert Nationale beneficiaza de acelasi context valoros, prezenta Excelentei Voastre la Palatul Camerei Nationale si proiectul ambitios pe care il vom realiza fiind cea mai puternica dovada in acest sens ”, a precizat E.S. Presedintele Camerei de Comert Nationale a Romaniei, Domnul Mihail M. Vlasov.

In incheiere, Excelenta Sa Ambasadorul Regatului Spaniei la Bucuresti a multumit Conducerii Camerei de Comert Nationale pentru primire, consemnand vizita in Cartea de Onoare a Camerei de Comert Nationale, prin mesaje de prietenie si cooperare.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: