Casele de avocatura care au intermediat cele mai importante tranzactii in 2012, premiate la Gala Avocatilor

Data publicarii: 24-04-2013 | Diverse

Casele de avocatura care au intermediat cele mai importante tranzactii in 2012 au fost premiate marti in cadrul Galei Avocatilor.

Premiul pentru cea mai mare tranzactie la categoria retail a fost castigat de casa de avocatura Gide Loyrette Nouel - pentru asistarea grupului Auchan la achizitionare hipermarketurilor Real si de Schoenherr si Asociatii - pentru asistarea grupului Metro la vanzarea catre Auchan a supermarketurilor Real. Distinctia a fost inmanata de catre Mihai Acinte, Attorney at Law Cheif Legal Office, Renault. 

Premiul pentru cea mai mare tranzactie imobiliara a fost inmanat de Corina Vintan, CEO Links Associates, Casei de avocatura Reff si Asociatii, pentru asistarea fondului de investitii NEPI la achizitia City Business Center si NNDKP, pentru asistarea lui Ovidiu Sandor la vanzarea proiectului City Business Center Timisoara. 

La categoria IT&C, premiul a fost inmanat de Andrei Brujan, Technology Legal Division Coordinator la Orange Romania SA, catre DLA Piper, pentru asistarea Naspers la achizitia a 70% din Emag, si casei de avocatura White&Case, pentru asistarea eMag si a lui Iulian Stanciu la vanzarea a 70% din Dante International (operatorul eMag). 

Premiul 'avocatul antreprenorului roman' a fost inmanat de Luiza Tomescu, Legal Manager Petrom, Casei de avocatura D&B David si Baias, pentru asistarea actionarilor EnergoBit la vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre BERD si Innova. 

La categoria 'Banci, Asigurari si Fonduri de Pensii, a castigat casa de avocatura CMS Cameron McKenna, pentru asistarea MetLife la achizitia Aviva si Clifford Chance Badea, pentru asistarea Aviva la vanzarea afacerilor locale catre MetLife. Premiul a fost acordat de Flavia Popa, Secretar General al BRD. 

Premiul la categoria Farma a fost castigat de Clifford Chance Badea, pentru asistarea Novator la vanzarea Actavis catre Watson si a fost inmanat de Ioana David, redactor la Ziarul Financiar. 

Casa de avocatura PeliFilip a primit premiul 'AGRO si FMCG' pentru asistarea CVC Capital la vanzarea Bergenbier catre Molson Coors, de la Alina Lungu - Legal manager la PepsiCo. 

Premiul pentru Finantare bancara a fost primit de RTPR - Allen&Overy pentru asistarea BERD la finantarea EDP Renovaveis cu 50 de milioane de euro pentru dezvoltarea unor proiecte eoliene si DLA Piper pentru asistarea EDP Renovaveis la obtinerea unei finantari de 50 de milioane de euro pentru dezvoltarea unor proiecte eoliene. Distinctia a fost inmanata de Cristian Buzan, director juridic la GDF Suez. 

Premiul Special "Juristul anului" a fost acordat Ilenei Dumitru, Legal and Corporate Affairs Director al Bergenbier SA, pentru contributia dusa la realizarea tranzactiei prin care Molson Coors a preluat controlul Bergenbier. 

Gala a fost organizata de Ziarul Financiar care a realizat un top al Caselor de avocatura care au intermediat cele mai importante tranzactii in 2012. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: