MERSUL TRENURILOR 2013 se modifica in perioada 28 aprilie - 7 mai

Data publicarii: 25-04-2013 | Turism

MERSUL TRENURILOR 2013. CFR Calatori modifica programul de circulatie a trenurilor in perioada 28 aprilie - 7 mai, pentru adaptarea capacitatii de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul mini-vacantei de 1 Mai si a Sarbatorilor de Paste, scrie Agerpres.

MERSUL TRENURILOR. Potrivit unui comunicat al CFR Calatori, pentru preluarea traficului de calatori de pe cele mai utilizate rute, 19 trenuri InterRegio vor circula suplimentar si mai multe trenuri InterRegio vor fi suplimentate cu vagoane.

Totodata, in unele zile libere din perioada 1 - 6 mai, cand traficul de calatori este diminuat, vor fi anulate unele trenuri de rang superior - InterCity si InterRegio, precum si unele trenuri Regio.

Compania reaminteste pasagerilor ca pot beneficia de o serie de reduceri la transport.

MERSUL TRENURILOR: Programul agentiilor de voiaj CFR

In ceea ce priveste programul de lucru cu publicul al agentiilor de voiaj CFR, in perioada 1 - 6 mai, toate agentiile de voiaj CFR vor fi inchise, exceptand ziua de 3 mai, cand vor fi deschise urmatoarele agentii intre orele 10.00 - 17.30: Bucuresti, Craiova, Targu Jiu, Pitesti, Timisoara, Arad, Sibiu, Iasi, Botosani, Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Bacau.

CFR Calatori recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro.

MERSUL TRENURILOR: disponibil si pe mobil

Mersul trenurilor este disponibil, incepand din 16 ianuarie, si pe telefonul mobil  la adresa m.cfrcalatori.ro, anunta compania printr-un comunicat de presa. Prin aceasta aplicatie se pot obtine informatii despre Mersul Trenurilor intr-un format adecvat pentru aparate mobile, cu un transfer mai mic de date, ceea ce duce implicit la o accesare mai rapida a Mersului Trenurilor CFR Calatori.

Daca utilizatorul doreste sa revina din aceasta aplicatie la site-ul www.cfrcalatori.ro, trebuie sa utilizeze butonul "Desktop"pozitionat pe bara din josul paginii.        

Aplicatia poate fi accesata si prin butonul "Mersul Trenurilor pentru mobil" de pe site-ul www.cfrcalatori.ro .

Sursa: Realitatea.net