Bank of Cyprus: depozite de 77 de milioane de euro au fost transferate la Marfin Bank

Data publicarii: 29-04-2013 | Finante-Banci

Bank of Cyprus a transferat active de 82 de milioane de euro si depozite de 77 de milioane de euro catre Marfin Bank, potrivit unui comunicat de presa emis de grup. De asemenea, personalul necesar pentru a administra aceste contracte a fost transferat de la BoC la Marfin.

Ceid e la BoC spun ca au reluat operatiunile la sucursala din Romania. Clientii care nu au fost transferati la Marfin vor putea accesa serviciile BoC prin intermediul agentiei din Calea Dorobantilor numarul 187B. De asemenea, BoC precizeaza ca nu s-a inregistrat un eveniment de plata in cazul celor care nu si-au putut achita ratele in perioada in care banca a fost inchisa.

Intr-un alt comunicat de presa, cei de la Marfin Bank Romania anunta fostii clienti ai Bank of Cyprus ca vor avea acces la conturile lor incepand de luni.

"Ne face placere sa anuntam faptul ca Marfin Bank Romania a finalizat preluarea depozitelor si a portofoliului de retail ale Bank of Cyprus, Sucursala din Romania.

In cei 15 ani de prezenta pe piata din Romania, Marfin Bank si-a construit o pozitie solida, oferind excelenta in servicii si produse bancare cu valoare adaugata. Ne asumam angajamentul de a oferi noilor nostri clienti aceleasi servicii de calitate si de a construi parteneriate de lunga durata cu acestia. Fostii clienti ai BoC vor putea beneficia de serviciile noastre incepand de luni, 29 Aprilie.

Totodata, Marfin Bank Romania isi va consolida baza de capital cu 20 de milioane euro", a declarat Doros Ktorides, CEO Marfin Bank Romania.

Integral in ECONOMICA.net