In cadrul programului Elite, MasterCard va invita la o experienta chic la Paris!

Data publicarii: 01-10-2013 | Finante-Banci

In cadrul programului anual Elite, MasterCard lanseaza campania promotionala "Traieste o experienta chic la Paris!”, ce se desfasoara intre 1 octombrie - 10 noiembrie 2013.

In aceasta perioada, toate tranzactiile, indiferent de valoarea lor, realizate in locatii comerciale fizice sau virtuale, din tara sau din strainatate, cu unul dintre cardurile Gold, Platinum, World, World Elite si Corporate MasterCard, emise de bancile participante in campanie, sunt automat inscrise in tragerea la sorti. 

In cadrul campaniei se pot castiga 10 vouchere, in valoare de 1.000 de lei fiecare, ce pot fi utilizate la orice comerciant participant in programul MasterCard Elite din Romania, sau premiul cel mare, constand intr-un weekend chic la Paris, pentru doua persoane.

"Ne dorim ca, atat prin aceasta campanie, cat si prin intregul program Elite, sa schimbam perceptia clientilor nostri premium fata de cardurile pe care le detin: acestea sunt mai mult decat instrumente de plata - reprezinta poarta de acces catre o intreaga lume de beneficii si tratamente elitiste, disponibile atat in Romania, cat si in strainatate”, spune Georgia Baltag, Marketing Manager Romania si Moldova, MasterCard Europe. "Suntem siguri ca premiile campaniei, dezvoltate in parteneriat atat cu magazinul Printemps Paris, cat si cu comerciantii Elite din Romania, vor fi apreciate de clientii nostri, care se vor putea bucura de experiente cu adevarat unice”, adauga aceasta.

Marele premiu include transportul si cazarea la un hotel de 5***** din Paris, tur privat al orasului si al Operei Garnier, experiente culturale si gastronomice atent selectate, cat si o sesiune de cumparaturi in magazinul Printemps - alaturi de un consilier personal -  si un voucher de 2.000 de euro.

Valoarea totala a premiilor este de 71.114 lei, TVA si impozit incluse.

Prin intermediul programului MasterCard Elite, posesorii de carduri Gold, Platinum, World sau World Elite si Corporate MasterCard, au parte de experiente exclusive - discounturi sau cadouri -  de fiecare data cand isi folosesc cardul la unul dintre comerciantii parteneri.

Programul include comercianti locali din categoriile: frumusete & sanatate, moda, restaurante & gourmet, inchirieri masini, decoratiuni si produse pentru casa, bijuterii si accesorii, florarii si hobby.

Cei peste 100 parteneri MasterCard Elite, insumand peste 200 de locatii din tara, sunt prezenti in: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Timisoara, Brasov, Sibiu, Oradea, Targu-Mures, Iasi, Suceava, Bacau, Craiova, Deva, Ploiesti. Lista completa a comerciantilor este disponibila la adresa www.mastercard.ro/premium.