BCR LEASING ofera la SAB Leasing cu premii, pentru pilotul din tine

Data publicarii: 11-10-2013 | Finante-Banci

BCR LEASING IFN lanseaza la SAB o oferta promotionala care se deruleaza in perioada 10-31 octombrie 2013, sub titlul "Leasing cu premii pentru pilotul din tine”. 

BCR LEASING IFN ofera clientilor sai posibilitatea achizitionarii unui autoturism sau vehicul comercial nou, cu masa ≤3,5 tone, cu finantare in lei sau in euro, in functie de optiunea preferata. Clientii pot beneficia de o oferta foarte atractiva: avans incepand de la 15%, dobanda variabila incepand de la 3,95% in euro si 5,99% in lei. 

Pachetul de beneficii pentru clienti include, in plus, CASCO gratuit timp de 6 luni prin OMNIASIG si bonuri de combustibil in valoare de 200 lei la orice contract de leasing incheiat in perioada promotiei. Elementul inedit al ofertei consta in faptul ca toate contractele de leasing incheiate pana la data de 18 octombrie 2013 beneficiaza de sansa de a castiga, prin tragere la sorti, o invitatie pentru doua persoane la Raliul Harghita, 25-26.10.2013. Norocosul castigator va avea parte de o experienta inedita alaturi de un pilot al "BCR Leasing Rally Team”, participand din postura de «copilot» la testele de shakedown ale ultimei etape a Campionatului National de Raliuri. 

"SAB reprezinta cea mai importanta manifestare expozitionala de profil a acestui an; este un moment pe care atat noi, cat si clientii nostri il asteptam cu placere. Oferta noastra se adreseaza atat companiilor si potentialilor clienti individuali care asteapta oportunitati de finantare avantajoase precum si partenerilor nostri traditionali, producatori si dealeri de autovehicule care opereaza pe piata din Romania”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR LEASING IFN.

La fiecare editie a Salonului Auto, BCR LEASING IFN a venit cu solutii de finantare care raspund nevoilor publicului interesat de ceea ce SAB aduce ca noutate dar, mai ales, de oportunitatile pe care SAB-ul i le ofera vizitatorului la nivel personal. De aceea, pachetul promotional oferit de BCR Leasing IFN tine seama de pasiunea pentru masini dar si de nevoile de dezvoltare ale clientilor sai.