Peste 250 de firme din 17 tari vor participa la cea de-a 39-a editie a TIB

Data publicarii: 16-10-2013 | Afaceri

Peste 200 de firme din 17 tari vor participa, intre 16 si 19 octombrie 2013, la cea de a 39-a editie a TIB - Targul Tehnic International Bucuresti, organizat de Romexpo.

Pe langa companii de renume din Romania vor participa firme din Austria, Belgia, Bulgaria, Coreea de Sud, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Slovacia, Turcia si Ungaria. Suprafata expozitionala va fi de aproximativ 10.000 de metri patrati.

Concomitent cu TIB, Romexpo va organiza si ExpoEnergie - Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale.

Tehnologii laser ce permit taierea unor contururi cu geometrii variate, indiferent de complexitate, masini industriale multifunctionale, produse inovative pentru recunoasterea non contact sau sisteme de sisteme de filtrare, separare si purificarea fluidelor, sunt numai o parte dintre noutatile TIB si ExpoEnergie 2013, anuntate de organizatori. Intre toate noutatile de ordin tehnic, design-ul isi va gasi un loc binemeritat. Astfel, in cadrul TIB, vizitatorii vor putea vedea produse realizate de designeri industriali romani cu succes atat in tara cat si peste hotare.

O alta noutate a acestei editii o reprezinta participarea cu stand colectiv a Japoniei, pentru prima data in ultimii 10 ani. In cadrul acestui stand vor fi expuse solutii si echipamente pentru tratarea apei si modernizarea infrastructurii de conducte.

'Industria este motorul oricarei economii, iar prin acest eveniment vrem sa aducem in fata vizitatorilor acele componente care fac acest motor sa functioneze. Reusitele tehnice nationale dar si internationale, schimbul de idei care se realizeaza cu aceasta ocazie, accesul la informatii importante, toate acestea fac ca TIB si ExpoEnergie sa fie evenimente necesare atat pentru industrie cat si pentru publicul larg', apreciaza Mariana Suciu, director general, Romexpo.

TIB si ExpoEnergie vor putea fi vizitate zilnic, la Romexpo, intre 16 si 20 octombrie, intre orele 10.00 si 18.00. Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei. 

Sursa: AGERPRES