UniCredit Tiriac Bank va avea un nou Director Piete Globale si Trezorerie

Data publicarii: 16-10-2013 | Finante-Banci

Alexandra Ioana Dobrica va fi noul Director Piete Globale & Trezorerie in cadrul UniCredit Tiriac Bank, dupa ce a ocupat, timp de 3 ani, pozitia Head of Corporate Treasury Sales in cadrul aceluiasi departament al bancii.

Alexandra il inlocuieste pe Dorin Alexandru Badea, care isi incheie activitatea in cadrul UniCredit Tiriac Bank dupa aproape 5 ani in fruntea Departamentului Piete Globale & Trezorerie, urmand noi provocari in viata profesionala. 

Alexandra Ioana Dobrica lucreaza in cadrul UniCredit Tiriac Bank din anul 2007, unde a avut o traiectorie profesionala ascendenta si a ocupat pe rand functiile de Head of Key Accounts - Treasury Sales si apoi Head of Corporate Treasury Sales, cu rezultate foarte bune alaturi de echipele pe care le-a coordonat.

Are peste 10 ani de experienta in Piete Financiare, debutand in trezoreria ING Bank Romania. A obtinut diverse certificari de-a lungul timpului, inclusiv certificarea de broker pe Bucharest Stock Exchange si este membru al Asociatiei Pietelor Financiare din 2007.

In cadrul UniCredit Tiriac Bank, Alexandra Dobrica a contribuit la dezvoltarea produselor de trezorerie oferite companiilor, in vederea managementului riscurilor financiare pe toate clasele de active, a pus bazele sistemului de electronic trading pentru trezorerie, oferind clientilor transparenta, mobilitate si eficienta, a contribuit la cresterea gradului de penetrare a produselor de trezorerie pentru toate segmentele de clienti, ajutand la diversificarea solutiilor investitionale la dispozitia clientilor.

Alexandra Dobrica urmeaza a fi confirmata in noua pozitie de catre BNR.