CFA Romania organizeaza ceremonia de decernare a titlurilor 'Chartered Financial Analyst'

Data publicarii: 21-10-2013 | Finante-Banci

CFA Romania, asociatia profesionala a analistilor financiari, organizeaza ceremonia de decernare a titlurilor 'Chartered Financial Analyst', titlul CFA fiind unul dintre cele mai prestigioase din lume in randul profesionistilor din domeniul financiar.

Evenimentul ii va avea ca invitati si vorbitori pe Meir Statman, Glenn Klimek Professor of Finance, Leavey School of Business, Santa Clara University, SUA cu prezentarea What Investors Really Want, Lessons from Behavioral Finance si pe Nitin Mehta, CFA de la CFA Institute, fiind moderat de Dorin Alex Badea, CFA - presedinte CFA Romania. 

In cadrul ceremoniei vor fi inmanate Charter-ele noilor detinatori ai titlului CFA. 

Sunt invitati sa participe la ceremonie, personalitati din domeniul bancar, piata de capital, piata asigurarilor si a pensiilor private, piata de leasing financiar, companiile de recrutare, mass media si membrii asociatiei CFA Romania. 

CFA Charter Award Ceremony se desfasoara cu sprijinul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE si al companiei Media XPRIMM.

Sursa: AGERPRES