Ministerul Fondurilor Europene organizeaza un focus grup adresat reprezentantilor mediului de afaceri din Bucuresti

Data publicarii: 22-10-2013 | Afaceri

Ministerul Fondurilor Europene organizeaza joi, 24 octombrie a.c., un focus grup adresat reprezentantilor mediului de afaceri din Bucuresti. Scopul acestei reuniuni este colectarea de opinii referitoare la prima versiune a Acordului de Parteneriat 2014-2020 din perspectiva adresarii acestui document nevoilor si oportunitatilor pentru mediul de afaceri in viitoarea perioada de programare. 

In cadrul intalnirii, reprezentantii mediului de afaceri vor primi informatii despre prevederile propunerilor de regulamente europene pentru perioada 2014-2020, respectiv despre posibilitatile de contractare de fonduri europene in viitoarea perioada de programare. 

Pe pagina web a Ministerului Fondurilor Europene, www.fonduri-ue.ro, este disponibil deja documentul "Oportunitati de finantare in perioada 2014-2020 in scopul asigurarii unui mediu de afaceri mai bun”.

Persoanele interesate sa participe sunt rugate sa completeze urmatorul formular de inscriere. Vor fi contactate doar persoanele selectate, iar selectia va tine cont de ordinea inscrierii.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: