Toamna agricola la INDAGRA: Intre 30 octombrie si 3 noiembrie 2013 la ROMEXPO

Data publicarii: 22-10-2013 | Afaceri

Sfarsitul lunii octombrie va prilejui primul bilant agricol al acestui an - Targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei - INDAGRA. 

Timp de cinci zile, 430 dintre cele mai importante firme din domeniu vor expune produsele si serviciile pe o suprafata de peste 30.000 de metri patrati. In cadrul INDAGRA, veti regasi, pe langa companii autohtone si participari de grup din Grecia si Turcia, dar si Pavilionul National al Frantei.

Seminte, bulbi de flori, ingrasaminte, tehnologii si echipamente pentru irigatii, utilaje agricole, sere si solarii, Salonul de pasari de rasa, bovine, ovine, cabaline dar si demonstratii, iata ingredientele care vor face din INDAGRA un eveniment cu prezenta obligatorie atat pentru specialisti cat si pentru publicul larg.

In aceeasi perioada cu INDAGRA, la ROMEXPO vor mai avea loc targurile: INDAGRA FOOD  - Targ international pentru industria alimentara, ALL - PACK - Expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, EXPO DRINK & WINE - Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice, AUTOEXPOTEHNICA - Expozitie internationala de componente auto si Targul de Produse Traditionale.

Va asteptam la INDAGRA 2013!

Program de vizitare:

  • 30 Octombrie - 02 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-18.00
  • 03 Noiembrie 2013, intre orele 10.00-16.00

Pretul biletului de intrare este de 15 lei

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai noi informatii despre eveniment, accesati: www.indagra.ro si www.romexpo.ro