O privire de ansamblu asupra pietei de componente si accesorii auto, la AUTOEXPOTEHNICA

Data publicarii: 23-10-2013 | Auto

  Intre 30 octombrie si 3 noiembrie 2013 la ROMEXPO


La sfarsitul lunii octombrie ROMEXPO organizeaza cea de a doua editie a Expozitiei internationale de componente si accesorii auto - AUTOEXPOTEHNICA.

Singurul eveniment din Romania special creat pentru acest domeniu, reuneste in cadrul editiei din acest an 45 de companii din tari precum: Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Romania, Siria si Turcia.

Adresandu-se unui domeniu aflat in continua schimbare, AUTOEXPOTEHNICA este o manifestare expozitionala destinata in special producatorilor, distribuitorilor si designerilor industriei auto dar in aceeasi masura si publicului larg in cautare de noutati in materie de piese si componente pentru autoturismele proprii. 

Pe parcursul celor cinci zile de expozitie, vizitatorii sunt asteptati la standurile unor companii precum: CIMAT, din Polonia, lider in domeniul conceperii si producerii de masini de echilibrat, Deeza Chassis Parts, WOM - una dintre cele mai mari platforme online pentru autovehicule implicate in accidente si Toyota - constructorul numarul 1 la nivel mondial.

"Industria auto este un domeniu in care noul este cuvantul de ordine, iar AUTOEXPOTEHNICA aduce in fata vizitatorilor noutatile ce tin de componente si accesorii auto. Suntem convinsi ca in cadrul acestui eveniment, cei care vor veni cu siguranta vor gasi tot ceea ce le este necesar indiferent ca sunt specialisti sau doar pasionati” declara Mariana Suciu, Director General ROMEXPO S.A.

Expozitia international de componente si accesorii auto - AUTOEXPOTEHNICA are loc intre 30 octombrie si 3 noiembrie in cadrul Pavilionul D2 al Centrului Expozitional ROMEXPO.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

  • 30 Octombrie - 02 Noiembrie 2013 - 10.00 - 18.00
  • 03 Noiembrie 2013 - 10.00 - 16.00

Pret bilet de intrare: 15 lei


Ultimele stiri pe BankNews.ro: