COSMOTE Xplore, primul smartphone cu procesor Quad Core sub brand propriu din Romania

Data publicarii: 23-10-2013 | IT&C

Un smartphone la un pret accesibil este esential in ziua de azi, mai ales pentru consumatorii romani interesati sa fie conectati la tot ce ii inconjoara, de la familie, prieteni pana la orice se intampla la serviciu. Astfel, in linie cu strategia sa centrata pe smartphone, COSMOTE Romania prezinta COSMOTE Xplore, primul smartphone cu un procesor Quad Core lansat de un operator mobil sub propriul brand pe piata romaneasca.

COSMOTE Xplore dispune de un procesor Quad Core de 1,2 GHz, un touchscreen LCD de 4 inci cu o rezolutie de 800x480 pixeli si functioneaza cu sistemul de operare Android, 4.1.2 Jelly Bean. COSMOTE Xplore este un telefon simplu si accesibil, perfect pentru cei care cauta cel mai bun raport calitate-pret atunci cand aleg un smartphone, are o camera foto de 5MP cu autofocus si blit LED ce permite realizarea de fotografii de inalta calitate.

Noul telefon sub brand propriu COSMOTE este compatibil cu functia HD Voice, astfel incat conversatiile vor avea o calitate audio de o claritate de cristal si zgomot de fundal redus, sporind acuratetea apelului. COSMOTE Xplore ofera conectivitate Wi-Fi Direct si Bluetooth 4.0 si are o memorie RAM de 1GB si un spatiu de stocare de 4GB, care poate fi extins pana la 32GB prin intermediul unui card microSD.

COSMOTE Xplore are o baterie de tip Li-Ion de 1800mAh, Radio FM si GPS pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare si vine cu o serie de aplicatii utile pre-instalate, precum web'n'walk, Dolce Mobile TV, RadarMe, Mireo Navigation si Taramul Basmelor powered by COSMOTE.

Terminalul este disponibil in toate magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 129 lei cu COSMOTE Free M, incheiat pe o durata de 2 ani.


Ultimele stiri pe BankNews.ro: