OTP Bank ofera singurul pachet de produse si servicii de pe piata dedicat clientilor care incaseaza subventii in domeniul agricol

Data publicarii: 31-10-2013 | Finante-Banci

  • Administrare GRATUITA a oricarui cont curent
  • Serviciul OTPdirekt GRATUIT
  • 50% reducere la comisionul de acordare a creditelor de prefinantare subventii APIA

Participantii la evenimentul Indagra 2013, desfasurat in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie, beneficiaza  de consiliere gratuita din partea  specialistilor OTP Bank. 

OTP Bank ofera singurul pachet de produse si servicii de pe piata bancara din Romȃnia dedicat fermierilor si micilor intreprinzatori din domeniul agricol care incaseaza subventii APIA.

Pachetul AgriBusiness vine ca un nou sprijin si aduce clientilor bancii urmatoarele beneficii: 

  • administrare gratuita a oricarui cont curent deschis la OTP Bank;
  • serviciul OTPdirekt gratuit;
  • 50% reducere la comisionul de acordare aferent oricarui credit de prefinantare subventii APIA.

Pachetul este disponibil tuturor clientilor persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale si producatori agricoli individuali care deschid sau detin un cont de incasare subventii la OTP Bank Romȃnia.

Perioada de constituire a pachetului este de 12 luni, cu posibilitatea prelungirii automate pe aceeasi perioada.

Pachetul poate fi accesat si in cadrul Targului international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei Indagra, care se desfasoara la Romexpo, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013.

"Pentru noi, este foarte important nu doar sa raspundem nevoilor pietei, ci sa le si anticipam. Ȋn momentul de fata, AgriBusiness este singurul pachet de produse si servicii de pe piata adresat clientilor care incaseaza subventii in domeniul agricol. Agricultura este un domeniu cu un potential urias de dezvoltare, pe care il sustinem activ si pentru care vom crea in continuare produse si servicii utile clientilor nostri. Prezenta noastra la Indagra 2013 este o buna ocazie sa purtam discutii deschise cu potentiali clienti, sa aflam si mai multe detalii despre nevoile acestora si sa le prezentam solutii optime care sa raspunda acestor nevoi”, a declarat Roxana Hidan,  Director IMM, OTP Bank Romania.  

OTP Bank ofera solutii complete pentru agricultura, din rȃndul carora enumeram creditele pe care clientii le pot accesa beneficiind de garantiile emise de FNGCIMM sau FGCR:

  • prefinantarea subventiilor APIA SAPS;
  • prefinantarea subventiilor acordate beneficiarilor Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - pasari si porcine;
  • prefinantarea subventiilor acordate pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii platilor nationale directe complementare in sectorul zootehnic la speciile bovine si ovine/caprine;
  • achizitii terenuri agricole - destinat achizitiei de terenuri pentru productia agricola ce poate functiona ca un plafon de credite de investitii, ce ofera posibilitatea achizitionarii in timp a mai multor loturi de teren.

Mai multe detalii puteti afla accesand urmatorul link: http://www.otpbank.ro/ro/imm/mici/agricultura/