SAFETY BROKER INCHEIE PRIMELE 9 luni cu afaceri de aproape 38 milioane euro si se extinde in Republica moldova

Data publicarii: 31-10-2013 | Bursa

Compania de brokeraj in asigurari Safety Broker a intermediat in primele 9 luni ale acestui an prime de circa 37,68 milioane euro, cu aproape 14 milioane euro mai mult decat in aceeasi perioada a anului 2012. 

61% din primele intermediate reprezinta polite de raspundere civila auto (RCA), 23% asigurari auto CASCO, in timp ce asigurarile de locuinte constituie 8,3%. 

"Obiectivele noastre initiale vizau depasirea volumului de 45 milioane euro la finele acestui an, insa se poate sa fi fost prea precauti in estimari si sa fim foarte aproape de pragul de 50 milioane euro, mai curand”, spune Viorel Vasile, Managing Partner al Safety Broker. In prezent, rezultatele obtinute plaseaza Safety Broker pe pozitia de cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce opereaza in Romania.

"Ca si noutate absoluta, ne face placere sa anuntam si deschiderea primei sucursale Safety Broker in afara Romaniei, la Chisinau, Republica Moldova. Este primul pas pe care il facem peste granitele tarii noastre, insa este doar inceputul”, declara oficialul Safety Broker.

Compania dispune in prezent de o echipa manageriala cu experienta indelungata in asigurari si de o retea teritoriala puternica, avand peste 100 de unitati operationale deschise in toata tara.