Politia cere bancilor verificarea tuturor clientilor care au cutii de valori

Data publicarii: 31-10-2013 | Finante-Banci

Politia cere tutror institutiilor bancare din Romania sa verifice toti clientii care detin cutii de valori pentru a-i gasi pe cei doi suspecti care ar fi furat banii.

Masura a fost luata dupa ce 11 persoane au depus plangere ca le-au disparut bunuri din cutiile de valori pe care le avea inchiriate la mai multe banci din tara.

Prima plangere a fost vineri la sediul unei binci BCR din Pitesti. De atunci, aproximativ 11 plangeri au fost depuse de catre clientii bancilor, iar suma totala care a disparut din cutiile de valori se ridica la aproximativ 2 milioane de euro. 

In momentul, politistii au identificat primii doi suspecti in cazul disparitiei a aproape 2 milioane de euro din cutiile de valori ale unei filiale BCR din Pitesti. Este vorba de doi barbati care ar avea si ei casete inchiriate in sediul aceleiasi unitati bancare.

Mai mult, unul dintre ei ar fi fost vazut si in imaginile surprinse de camere acum cateva luni, la o alta banca din Ploiesti. Si de acolo au disparut bani din cutiile de valori.

Sursa: DIGI24.ro