Adama, dezvoltatorul rezidential si cel mai bun proiect rezidential al anului 2013 în Romania

Data publicarii: 06-12-2013 | Imobiliare

Dezvoltatorul imobiliar de top, lider de piata, Adama, detinut integral de Immofinanz Group, a fost declarat de doua ori castigator la editia de anul acesta a prestigioasei competitii regionale CIJ Awards. 

Compania a obtinut distinctiile de Residential Developer of the Year si Best Residential Development of the Year prin proiectul Edenia Titan, fiind recunoscuta astfel drept cel mai important si reprezentativ dezvoltator din piata rezidentiala locala. Distinctiile obtinute certifica eforturile continue depuse de Adama pentru cresterea standardelor de calitate in constructiile din piata rezidentiala. 

Echipa Adama, in frunte cu CEO-ul companiei, Andreas Holler, a participat la Gala CIJ Awards Romania care a avut loc pe 5 decembrie la Hotelul Intercontinental din Bucuresti. In cadrul evenimentului, au fost facute publice numele castigatoare ale fiecarei categorii. Gala CIJ Awards se numara printre evenimentele emblematice din domeniul imobiliar, adunand in fiecare an cei mai importanti reprezentanti ai acestei industrii.

"Intreaga echipa Adama merita acest premiu. Compania se bazeaza pe un grup de profesionisti romani extrem de dedicati a caror implicare puternica a dus la reputatia de care Adama se bucura la momentul actual si datorita careia primeste astfel de distinctii. Calitatea ocupa primul loc in toate actiunile noastre si, indiferent de contextul economic, faptul ca obtinem aceste premii este o recunoastere a misiunii noastre”, declara Andreas Holler, CEO Adama Group.

Dezvoltatorul rezidential al anului in Romania

Adama este printre putinii dezvoltatori de renume din piata care au continuat dezvoltarea de noi proiecte chiar si in actualele conditii economice. Compania a finalizat pana in prezent peste 1.650 de unitati locative amplasate in 13 proiecte rezidentiale din Bucuresti si alte patru orase secundare ale Romaniei, asigurand clientilor un nou standard de calitate.

In ciuda conditiilor dificile din piata, Adama a continuat investitiile locale si in ultimul an. Cele mai noi faze de dezvoltare din Edenia Titan si Evocasa Optima, recent finalizate, au facut obiectul unei investitii totale de 14,1 milioane euro, alocata exclusiv din fondurile proprii ale companiei. Investitiile din 2013 sunt completate de startul ultimei etape de dezvoltare a proiectului Copou Bellevue din Iasi, estimata la 1,7 milioane euro.

Edenia Titan, cel mai bun proiect rezidential din Romania

Edenia Titan a obtinut la CIJ Awards titlul de Best Residential Development in 2013, fiind unul din cele doua proiecte rezidentiale finalizate de Adama in ultimul an in cartierul bucurestean Titan, alaturi de Evocasa Optima. Ansamblul beneficiaza de o amplasare ideala pentru un cartier rezidential nou: intr-o zona semicentrala a orasului, avand acces facil la zona de centru sau la alte cartiere din Bucuresti, dar si toate facilitatile de zi cu zi in imediata apropiere.

Toate apartamentele din incinta Edenia Titan dispun de finisaje de inalta calitate, pastrand standardele internationale. Locatarii beneficiaza si de o serie extinsa de facilitati in cadrul proiectului: locuri de parcare, paza 24 de ore din 24, zone verzi, suprafete comune atent ingrijite, spatii de depozitare incapatoare, un loc de joaca pentru copii si o comunitate extinsa de locatari.

Organizate pentru prima oara in 2008, premiile CIJ sunt cele mai importante distinctii oferite companiilor din industrie cu activitate in Europa Centrala si de Est. An de an, CIJ Journal, revista de real estate lider de piata in centru si estul Europei si organizator al acestui eveniment, gazduieste o serie de gale exclusiviste de premiere in cele cinci capitale in care apare.

Anul 2013 a fost si anul in care Adama a obtinut distinctia Highly Commended la editia europeana a International Property Awards, iar pe plan local implicarea si influenta sa economica au fost confirmate prin acordarea unui trofeu oferit de Camera de Comert si Industrie Prahova.