Ministrii PNL si-au depus in bloc demisiile. LISTA ministrilor interimari. Tariceanu face apel pentru pastrarea USL

Data publicarii: 26-02-2014 | Actualitate

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari. Premierul Ponta a stabilit ministrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL.

UPDATE 13:13 - Tariceanu face apel la Antonescu sa revina asupra deciziei de iesire a PNL de la guvernare

Calin Popescu Tariceanu a lansat un apel, miercuri, catre liderul PNL Crin Antonescu sa revina asupra deciziei luate marti si sa revina in USL, el precizand ca miercuri dimineata a avut o discutie cu Victor Ponta, care l-a asigurat ca doreste continuarea USL "in actuala formula". Fostul presedinte al PNL a venit la Guvern, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre pastrarea USL.

UPDATE 12:37 - Basescu: Guvernul are 9 ministere din 17 ocupate de interimari, ceea ce arata un Guvern instabil

UPDATE 11:20 - Lista ministrilor interimari

Premierul Ponta a stabilit ministrii PSD care vor ocupa, interimar, posturile de ministru eliberate de PNL: Dan Sova -Transporturi, Nicu Banicioiu-Sanatate, Robert Cazanciuc-Relatia cu Parlamentul, Rovana Plumb-Ape, Doina Pana-Munca, Mihnea Costoiu-Cultura, Titus Corlatean-Romanii de Pretutindeni.

Integral in Mediafax.ro