Banca Comerciala Carpatica va pune de doua ori mai multe bancomate la dispozitia clientilor

Data publicarii: 01-04-2014 | Finante-Banci

Euronet Romania va prelua ATM-urile Bancii Comerciale Carpatica (BCC), le va include intr-un program de re-branding si le va integra in propria retea, potrivit unui comunicat al bancii. Banca Comerciala Carpatica (BCC) si Euronet au pus bazele unui parteneriat, in virtutea caruia, de la 1 aprilie, clientii BCC vor avea acces la "o retea dubla de bancomate".

La cele 220 ATM-uri ale bancii se vor adauga cele ale retelei Euronet din Romania, totalul depasind 400 de unitati. Conditiile privind comisioanele de utilizare a bancomatelor vor ramane neschimbate.

Euronet este unul din liderii mondiali in industria procesarii de tranzactii electronice si singurul operator al unei retele independente de ATM-uri din Romania.

„Detinatorii de carduri vor avea o experienta mai buna in utilizarea bancomatelor, fara costuri suplimentare", a declarat Johan Gabriels, director general al  Bancii Comerciale Carpatica (BCC).

Banca Comerciala Carpatica (BCC) se afla in toiul unui conflict dintre conducerea executiva, reprezentata de Johan Gabriels si, pe de alta parte, actionarul majoritar Ilie Carabulea i,mpreuna cu partenerii sai, care vor sa schimbe conducerea.

BNR a suspendat dreptul de vot al lui Carabulea si al partenerilor sai la o AGA in care trebuia sa se aprobe fie fuziunea cu o alta banca, fie schimbarea conducerii.

„Ne bucuram ca am realizat cel mai amplu pionierat in Romania si vrem ca acesta sa fie doar inceputul", a precizat Nikos Fountas, vice-presedintele executiv Euronet si director executiv al Europe EFT.

SURSA: Economica.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: