Dupa multe cautari, Valer Blidar l-a promovat pe Cornel Benchea in functia de director general adjunct al Bancii Feroviara

Data publicarii: 07-04-2014 | Finante-Banci

Banca Feroviara, institutia de credit cu o cota de piata de 0,1% controlata de omul de afaceri Valer Blidar, si-a completat in sfarsit echipa de conducere cu Cornel Benchea, care a obtinut aprobarea de la BNR pentru a ocupa al doilea post de director general adjunct. Pozitia era libera din 2012, intre timp conducerea bancii fiind asigurata de directorul general Petre Tulin, care este si presedintele consiliului de administratie de la infiintarea institutiei de credit in 2009, si de Vladimir Selaru, recrutat in urma cu doi ani de la Bank of Cyprus.

Valer Blidar, proprietarul bancii, spunea din vara anului trecut ca este in cautarea unui al treilea conducator. Cornel Benchea a intrat in echipa Bancii Feroviara la sfarsitul lui 2011. El are o experienta bancara de 15 ani formata la sucursala Sibiu a BNR, in BRD ca director pe grupul Sibiu si in Banca Carpatica, unde a fost director al directiei credite si a facut parte din echipa care a infiintat institutia de credit in urma cu aproape 15 ani.

SURSA: ZF.