Cat castiga cei mai bogati oameni de afaceri romani din companiile de la Bursa

Data publicarii: 07-04-2014 | Finante-Banci

Cei mai bogati oameni de afaceri si firmele prin care ei controleaza companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti(BVB) vor intra in posesia unor dividende sau drepturi echivalente in valoare de cateva zeci de milioane de lei. Cu cateva exceptii, actiunile firmelor de la Bursa ale lui Dan Adamescu, ale fratilor Cristescu, ale lui Stefan Vuza si Catalin Chelu nu sunt si printre cele cautate la Bursa.

Rezultatele pe 2013 ale unora dintre companiile de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au adus bucurie catorva dintre oamenii de afaceri care le controleaza: lui Horia Ciorcila, presedintele Bancii Transilvania, fratilor Emil si Marius Cristescu, dar nu neaparat si lui Stefan Vuza.

Altii, precum Dan Adamescu, „sogunul" asigurarilor romanesti, sau Ilie Carabulea, unul dintre putinii patroni romani de banca, au chiar mari probleme.

Anul trecut, cel mai mult a crescut valoarea actiunilor controlate de industriasul Stefan Vuza si de bancherii Horia Ciorcila si Ilie Carabulea, potrivit calculelor Economica.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: