Clientii Bancii Carpatica au acces la o retea dubla de bancomate, dupa ce a externalizat 200 ATM-uri

Data publicarii: 08-04-2014 | Finante-Banci

Euronet Services, filiala din Romania a Euronet Worldwide, a achizitionat 200 de bancomate de la Banca Comerciala Carpatica, dublandu-si astfel reteaua de ATM-uri, pe care clientii bancii o pot utiliza la aceleasi costuri, a anuntat marti operatorul.

Totodata, institutia de credit a semnat un acord de participare la reteaua partajata de ATM-uri a Euronet si un contract pentru achizitie de POS-uri si servicii de emitere carduri.

In cadrul parteneriatului, Euronet preia ATM-urile Carpatica, le va include intr-un program de rebranding si le va integra in reteaua proprie.

"ATM-urile achizitionate din cadrul sucursalelor bancii vor fi inscriptionate si cu brandul Euronet, in timp ce ATM-urile din afara sucursalelor Bancii Comerciale Carpatica vor fi marcate doar cu brandul Euronet", se arata intr-un comunicat al companiei.

Reteaua de bancomate Euronet acopera in prezent toate cele 41 de judete din Romania si are cinci banci participante.

"Clientii sunt castigatori clari in urma acestui parteneriat, avand acces la o retea mai ampla, fara costuri suplimentare. Acest acord nu doar dubleaza volumul retelei, ci si creste calitatea serviciilor, prin sporirea timpului de disponibilitate al retelei si plasarea ATM-urilor in cele mai bune locatii", a declarat in comunicat Johan Gabriels, CEO al Bancii Comerciale Carpatica.

Continuarea, pe Mediafax.