UniCredit Ţiriac Bank, singura bancă din România certificată Top Employers Europe 2014

Data publicarii: 28-04-2014 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank este singura bancă din România care a primit certificarea Top Employers Europe, pentru al treilea an consecutiv, fapt ce plasează banca între angajatorii cu cele mai înalte standarde şi practici de management al resurselor umane la nivel european, au anunţat reprezentanţi ai băncii.

Cercetarea internaţională efectuată anual de Institutul Top Employers recunoaşte meritele angajatorilor de top din toată lumea pentru condiţiile oferite angajaţilor, dezvoltarea talentelor pe toate palierele organizaţiei şi optimizarea continuă a practicilor de recrutare.

'UniCredit Ţiriac Bank este una dintre puţinele companii care au primit certificarea exclusivă în 2014, alături de alte subsidiare ale grupului UniCredit. Pentru a primi recunoaşterea Top Employers 2014, companiile trebuie să fie certificate în cel puţin cinci ţări europene. Cercetarea independentă a validat UniCredit Ţiriac Bank ca parte a grupului select de angajatori certificaţi Top Employers. UniCredit Ţiriac Bank a parcurs un proces de cercetare şi audit în care au fost evaluate cultura companiei, oportunităţile de carieră, training şi dezvoltare, condiţiile de lucru, beneficiile de bază şi pachetul de beneficii secundare', precizează reprezentanţii UniCredit Ţiriac Bank, într-un comunicat remis AGERPRES.

Metodologia pentru selectarea Top Employers are la bază trei nivele de evaluare - o cercetare complexă bazată pe informaţii factuale, interviuri cu reprezentanţii companiilor şi o evaluare comparativă a companiilor participante. Metodologia este certificată de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri din Olanda, cercetarea fiind auditată de Grant Thornton, una dintre cele mai mari firme de audit din lume.

'Suntem o organizaţie orientată spre inovaţie şi menţinerea unui mediu de lucru dinamic şi performant. Certificarea Top Employers, primită pentru al treilea an consecutiv, vine să confirme angajamentul pe care îl avem pentru dezvoltarea angajaţilor noştri şi a culturii organizaţionale în ansamblul său', arată Alina Drăgan, vicepreşedinte executiv Resurse Umane, UniCredit Ţiriac Bank.

UniCredit Ţiriac Bank este parte a grupului european UniCredit.

SURSA: Economica.