BT:Peste 15.000 de clienti Volksbank au beneficiat de reducerea datoriei aferenta creditelor cu aproape 290 milioane lei

Data publicarii: 06-10-2015 | Finante-Banci

Peste 15.000 de clienti Volksbank Romania au beneficiat de reducerea soldului creditelor cu aproape 290 de milioane de lei, in urma implementarii solutiei de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente ale clientilor persoane fizice, potrivit unui comunicat al Bancii Transilvania.

"Volksbank Romania (VBRO) si Banca Transilvania (BT) anunta incheierea cu succes a implementarii solutiei de diminuare a datoriei totale aferente creditelor curente ale clientilor VBRO persoane fizice. Peste 15.000 de clienti VBRO au beneficiat de aceste reduceri, iar valoarea totala a diminuarii datoriilor acestora este de aproape 290 de milioane lei. Clientii VBRO au beneficiat automat de aceasta facilitate, care a fost aplicata indiferent de moneda imprumutului, in perioada 17 august - 30 septembrie anul curent", se precizeaza in comunicat.

Potrivit bancii, solutia a insemnat diminuarea datoriei aferenta creditelor cu echivalentul sumelor achitate de clienti drept "comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si nerestituite anterior".

Integrarea Volksbank Romania in Banca Transilvania a inceput in luna aprilie a acestui an si se va incheia la finalul anului. AGERPRES