Posesorii de carduri Visa au facut 172 de tranzactii ce ar putea fi castigatoare la Loteria bonurilor fiscale

Data publicarii: 20-10-2015 | Finante-Banci

Posesorii de carduri Visa emise in Romania au realizat in data de 16 septembrie 172 de tranzactii cu o valoare cuprinsa intre 274 si 274,99 lei fiecare si ar putea fi printre cei 100 de castigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se ofera premii in valoare totala de un milion de lei.

Pentru a-si revendica premiile, bonurile fiscale castigatoare trebuie depuse in original, in urmatoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritoriala a ANAF, impreuna cu o copie a actului de identitate si o cerere scrisa, se arata intr-un comunicat al Visa Europe, remis luni AGERPRES. Valoarea totala a premiilor de un milion de lei se va imparti in mod egal intre cel mult 100 de castigatori care solicita si indeplinesc conditiile Loteriei bonurilor fiscale.

La extragerea de duminica, 18 octombrie, au participat bonurile fiscale emise in perioada 1 - 30 septembrie 2015, pentru cumparaturile platite cu cardul, bonuri de masa sau numerar. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora depaseste 100, va fi organizata o noua extragere pentru desemnarea a maximum 100 de castigatori.
Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al CN Loteria Romana (CNLR), pentru o perioada de minimum 30 de zile.

AGERPRES
Ultimele stiri pe BankNews.ro: