Irimescu: Eugen Popescu va prelua de vineri sefia AFIR; Andras Szakal s-a retras din functie

Data publicarii: Astazi, 28-04-2016 | Economie

David Eugen Popescu va prelua incepand de vineri sefia Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), in conditiile in care actualul director general, Andras Szakal, s-a retras din functie, deoarece a decis sa candideze pentru un post de primar, a declarat, joi, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

"Am semnat ordinul de numire ca director general interimar pentru Eugen Popescu, pentru că Andras Szakal a decis să candideze în țară la o primărie. Ordinul intră în vigoare de vineri, 29 aprilie", a spus Irimescu.

Popescu a mai fost în fruntea AFIR timp de doi ani, din ianuarie 2014 și până în decembrie 2015, când ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a decis revenirea sa pe postul deținut anterior, respectiv de director general adjunct în AFIR, iar Andrei Szakal a fost numit director general începând cu data de 2 decembrie 2015.

AFIR rămâne în prezent cu trei posturi vacante de director general adjunct, unul dintre acestea, cel care vizează partea administrativă, nefiind niciodată ocupat de când a fost prevăzut în organigramă.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: