Ministerul Finantelor Publice lanseaza pe Facebook un ghid explicativ pentru completarea D200 care trebuie depusa pana pe 25 mai

Data publicarii: 11-05-2016 | Economie

Ministerul Finantelor Publice lanseaza, pe pagina sa de Facebook, un ghid explicativ pentru formularul D200, care trebuie completat de persoanele fizice care realizeaza venituri din Romania si trebuie depus la administratia financiara pana pe data de 25 mai, inclusiv.

Sursa foto: Ministerul Finanțelor Publice / Facebook

'Ghidul enumeră situațiile în care trebuie depusă declarația, explică cum poate fi procurat formularul și unde trebuie depus. La finalul ghidului se află un link către site-ul ANAF unde contribuabilii pot găsi instrucțiuni suplimentare pentru completarea formularului', se arată într-un comunicat al Ministerului transmis, miercuri, AGERPRES.

În plus, Ministerul precizează că lucrează la un ghid similar pentru persoanele fizice care obțin venituri din străinătate. 'Acesta va fi lansat până la finalul săptămânii. În aprilie, Ministerul Finanțelor Publice a lansat ghidul informativ despre impozitul pe clădiri datorat persoanelor fizice', se mai arată în comunicat.

Sursa: Agerpress