Peste 200 de plati cu carduri Visa pot fi castigatoare la Loteria bonurilor fiscale aferenta lunii aprilie

Data publicarii: 23-05-2016 | Economie

Posesorii de carduri Visa emise in Romania au realizat, in data de 6 aprilie, 210 tranzactii cu o valoare cuprinsa intre 238 si 238,99 lei fiecare si ar putea fi printre cei 100 de castigatori ai Loteriei bonurilor fiscale, unde se ofera premii in valoare totala de un milion de lei, informeaza luni Visa Europe.

Pentru a-și revendica premiile, bonurile fiscale câștigătoare trebuie depuse în original, în următoarele 30 de zile de la data extragerii, la orice unitate teritorială a ANAF, împreună cu o copie a actului de identitate și o cerere scrisă. Valoarea totală a premiilor de un milion de lei se va împărți în mod egal între cel mult 100 de câștigători care solicită și îndeplinesc condițiile Loteriei bonurilor fiscale.

La extragerea de duminică, 22 mai, au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 — 30 aprilie 2016, pentru cumpărăturile plătite cu cardul, bonuri de masă sau numerar. După centralizarea bonurilor câștigătoare, dacă numărul acestora depășește 100, va fi organizată o nouă extragere pentru desemnarea a maximum 100 de câștigători.

Rezultatele vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN Loteria Română (CNLR), pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată deținută și operată de băncile membre și alți furnizori de servicii de plăți din 38 de țări din Europa. În Europa, există peste 500 de milioane de carduri Visa.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: