Cursa Tarom RO 416 Madrid-Bucuresti de miercuri a fost anulata din cauza unei probleme tehnice

Data publicarii: 17-08-2016 | Economie

Cursa Tarom RO 416 Madrid - Bucuresti, care avea la bord 138 de pasageri, a fost anulata miercuri din cauza unei probleme tehnice minore, aceasta urmand sa decoleze de la Madrid joi dimineata, la ora 7,30, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al companiei, Georgeta Dinu.

"Cursa 416 trebuia să decoleze miercuri de la Madrid, la ora 12:15, și să aterizeze la București la 16:50. Am avut o problemă tehnică minoră. A trebuit să înlocuim o piesă, iar echipa de mentenanță tehnică care ne furnizează asistența la sol, la Madrid, nu a avut această piesă pe stoc.

A venit o echipă tehnică de la Iași cu această piesă, pentru a rezolva problema, iar cursa va decola mâine dimineața (joi n.r.) la ora 7:30 de la Madrid.

Această cursă avea 138 de pasageri, care sunt asistați la sol conform regulamentului european 261. Ei au fost deja cazați la hotel. Ne cerem scuze pentru ceea ce s-a întâmplat, dar siguranța este înainte de toate și nu putem să facem derogări de la siguranță", a precizat purtătorul de cuvânt al companiei TAROM.

Sursa: Agerpress