Comisarul european Gunther H. Oettinger efectueaza o vizita in Romania, in perioada 25 - 26 august

Data publicarii: Astazi, 25-08-2016 | Economie

Comisarul european pentru economia si societatea digitala, Gunther H. Oettinger, se va intalni cu premierul Romaniei, Dacian Ciolos, cu ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, Delia Popescu si cu ministrul Culturii, Corina Suteu, in cadrul unei vizite pe care o efectueaza in Romania, in perioada 25 - 26 august, se arata intr-un comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti.

Totodată, Comisarul Oettinger va susține un discurs de deschidere la conferința la nivel înalt "Digitalizarea — Viitorul Europei", organizată de Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională, ce va reuni părțile interesate din sectorul public și privat. Oficialul Comisiei Europene va participa, de asemenea, la masa rotundă "Economia, moneda și revoluția digitală: Provocări pentru Europa", organizată de Fundația Konrad Adenauer.

'La finalul vizitei, comisarul european Gunther H. Oettinger va avea o discuție cu reprezentanții sectorului de creație și se va întâlni cu realizatorii români de film, la Studioul Cinematografic București', se mai arată în comunicat.

Sursa: Agerpress