Peste 2.000 de taxiuri, autorizate sa preia pasageri de la Aeroportul Henri Coanda

Data publicarii: 30-08-2016 | Economie

Peste 2.000 de taxiuri au fost autorizate sa preia pasageri de la Aeroportul Henri Coanda, conform unui comunicat al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti remis, marti, AGERPRES.

"Astfel, s-au asigurat condițiile necesare pentru preluarea rapidă și fluentă a pasagerilor sosiți pe aeroport și pentru transferul lor în siguranță la destinație. Taxiurile autorizate au acces atât pe bază de comandă (transmisă prin intermediul dispozitivelor touch-screen), cât și direct în fața terminalului Sosiri, pentru a prelua pasagerii pe principiul primul venit — primul plecat în cursă", se arată în document.

Accesul taxiurilor neautorizate în stațiile taxi va fi interzis începând cu 1 septembrie, ora 0:00.

"Măsura interdicției vine și la solicitarea Poliției Transporturi, ca urmare a numeroaselor incidente generate de taximetriștii neautorizați. Începând cu 1 septembrie, stațiile taxi de la aeroport vor fi următoarele: la etaj, stațiile pentru taxiuri la comandă, respectiv pentru taxiuri care practică un tarif de maximum 1.40 lei/km, iar la parter stația pentru taxiuri autorizate, indiferent de tariful practicat", menționează sursa citată.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: