Alexandru Paunescu o inlocuieste pe Simona Valceanu in functia de presedinte al Colegiului de Coordonare al CSALB

Data publicarii: 30-09-2016 | Economie

Alexandru Paunescu o inlocuieste pe Simona Valceanu in functia de presedinte al Colegiului de Coordonare al Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB), conform unui comunicat de presa remis, vineri, AGERPRES.

'De la 1 octombrie 2016, noul președinte al Colegiului de Coordonare al Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar este Alexandru Păunescu, reprezentantul Băncii Naționale a României în Colegiul de Coordonare al CSALB. Alexandru Păunescu, doctor în Științe economice și directorul Direcției Juridice al BNR, va prelua atribuțiile de președinte al Colegiului de Coordonare al CSALB de la Simona Vâlceanu, membru independent în Colegiul de Coordonare al CSALB', se arată comunicat.

Simona Vâlceanu a asigurat președinția în primul an de funcționare a Centrului.

Colegiul de Coordonare al CSALB este format din cinci membri, desemnați de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Asociația Română a Băncilor, BNR, asociațiile de consumatori și un membru independent. Acesta este ales de către primii patru membri desemnați. Mandatul fiecărui reprezentant în Colegiul de Coordonare al CSALB este de 5 ani, cu posibilitatea de reînnoire o singură dată. Președintele Colegiului de Coordonare este ales prin rotație, dintre cei cinci membri, având un mandat de un an.

Sursa: Agerpress