CFR Calatori: Traficul feroviar in Gara Galati se desfasoara in continuare cu restrictii de viteza

Data publicarii: 12-10-2016 | Economie

Traficul feroviar in Gara Galati se desfasura cu restrictii de viteza de 5 km/h miercuri in jurul orei 13:00, iar intarzierile s-au redus la 10 - 20 de minute, fata de cele de pana la doua ore din cursul diminetii, informeaza CFR Calatori pe site-ul propriu al companiei.

* UPDATE Inundații în mai multe zone din țară. Drumuri blocate și circulație îngreunată din cauza precipitațiilor abundente

"La această oră, traficul feroviar se desfășoară cu restricții de viteză de 5 km/h la intrarea /ieșirea din stația Galați, trenurile înregistrând întârzieri între 10 și 20 de minute atât la plecare, cât și la sosirea din Galați", se arată în informarea companiei.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a declarat pentru AGERPRES că întârzierea trenurilor s-a redus considerabil pe zona afectată din Galați, două trenuri urmând să ajungă cu întârziere în Gara de Nord.

"Întârzierea trenurilor s-a redus considerabil pe zona afectată de inundații, apele au început să se retragă, iar singurele trenuri care ajung cu întârziere în Gara de Nord sunt IR 1772, Galați — București Nord și R 7002, Galați-București. Pe porțiunea afectată de inundații nu se mai înregistrează întârzieri de 30 — 120 de minute ci doar de circa 15 minute, dar se menține în continuare restricția de viteză", a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

În cursul dimineții de miercuri, mai multe trenuri au plecat cu întârziere din Galați din cauza ploilor abundente căzute în timpul nopții și dimineții, care au inundat toate liniile de cale ferată din stația Galați. În aceste condiții, trenurile au înregistrat întârzieri între 30 și 120 de minute.

Sursa: Agerpress