Topul National al Firmelor Private din Romania, la cea de-a XXIV-a editie

Data publicarii: Astazi, 25-10-2016 | Economie

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), in parteneriat cu Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA), organizeaza, marti, editia cu numarul XXIV a Topului National al Firmelor Private din Romania.

Sursa foto: pimmph.ro

Evenimentul se va desfășura, pentru al doilea an consecutiv, concomitent cu Târgul Serviciilor/Produselor de Excelență pentru Întreprinderi.

Potrivit organizatorilor, în cadrul conferinței dedicată evenimentului, vor susține discursuri reprezentanți ai autorităților centrale și vor fi premiate cele mai bune firme, pe baza informațiilor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în funcție de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanță globală în afaceri.

"Evenimentul este unul de referință pentru mediul de afaceri românesc, cu această ocazie vor fi recunoscute meritele întreprinzătorilor și vor fi promovate cele mai performante întreprinderi ale anului 2015. Manifestare de tradiție, TOP-ul transpune bunele practici internaționale în domeniu și se bucura de recunoașterea la nivel european și internațional a Uniunii Europene a Artizanatului și a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (UEAPME) și a Asociației Mondiale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (WASME)", spun organizatorii.

Sursa: Agerpress