Ciolos: TAROM trebuie sa creasca performanta, indiferent daca vrem sa o privatizam sau nu

Data publicarii: 28-10-2016 | Economie

Premierul Dacian Ciolos a afirmat joi seara ca e nevoie de cresterea performantei companiei TAROM, indiferent daca se va decide privatizarea acesteia sau nu.

"Tarom are nevoie, în perioada imediat următoare, să crească performanța, indiferent dacă vrem să o privatizăm sau nu. Nu va decide acest Guvern dacă se privatizează sau nu, în mod clar asta e o decizie care va rămâne pentru viitorul Guvern, dar indiferent că rămâne companie de stat sau va fi privatizată, trebuie îmbunătățit managementul. Dacă se va lua o decizie de privatizare sau nu, asta ține nu doar de performanța companiei, ci și de abordarea strategică a companiei, de capacitatea companiei de a rezista presiunii concurențiale în viitor", a spus Cioloș la Realitatea TV.

Potrivit premierului, pentru perioada rămasă din mandatul actualului Guvern se vor lua măsuri pentru ameliorarea managementului de la TAROM.

"E o companie care încă face datorii, chiar dacă mai puțin decât în trecut, dar încă face datorii și care are în mod clar de o îmbunătățire a managementului", a subliniat prim-ministrul.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: