GastroPan 2017: Solutii si tehnologii profesionale pentru industria panificatiei, cofetariei si gastronomiei; 85% dintre standuri au fost ocupate

Data publicarii: 02-11-2016 | Economie

A 9-a editie a expozitiei GastroPan, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor si solutiilor profesionale pentru industria panificatiei, cofetariei, gastronomiei si HoReCa, se va desfasura, la Sibiu, in perioada 23-25 martie 2017, iar pana in prezent 85% dintre standuri au fost ocupate.

Expoziția GastroPan este cel mai mare târg de profil din Europa de sud-est și reprezintă punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu zeci de mii de specialiști și antreprenori din România și țările învecinate.

Potrivit organizatorilor, gama completă de tehnologii și soluții pentru afacerile din sectoarele țintă va fi prezentată de sute de furnizori cu tradiție, sosiți din țară și din străinătate, iar în paralel organizatorii vor asigura o serie de evenimente conexe, concursuri și demonstrații, care vor reuni cei mai buni profesioniști din domeniu.

"Avantajele pe care expoziția le-a adus pentru expozanții ediției din 2016 au fost motivele principale pentru care spațiile disponibile pentru anul următor deja au fost ocupate în proporție de peste 85%. Furnizorii pregătesc demonstrații, ateliere practice, lansări și degustări de produse cu care își propun să atragă vizitatori în standurile lor și să își depășească obiectivele atinse în acest an", precizează organizatorii.

În cadrul expoziției, cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari autohtoni se vor întrece în cadrul celei mai importante competiții care identifică și promovează arta și profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (Panificație, Cofetărie, Gastronomie), în cadrul cărora juriul format din experți de talie mondială selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2017 și Tortul Anului 2017.

În cadrul Concursurilor GastroPan, cunoscute de specialiștii români ca locul în care se vor seta trendurile pentru anul care începe, experți români și internaționali jurizează produse și lucrări realizate de specialiști ai restaurantelor, cofetăriilor și brutăriilor românești, care intră în lupta pentru mult râvnitele premii Tortul Anului 2017 și Pâinea Anului 2017.

Sursa: Agerpress