GastroPan 2017: Solutii si tehnologii profesionale pentru industria panificatiei, cofetariei si gastronomiei; 85% dintre standuri au fost ocupate
Data publicarii: 02-11-2016 | EconomieA 9-a editie a expozitiei GastroPan, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor si solutiilor profesionale pentru industria panificatiei, cofetariei, gastronomiei si HoReCa, se va desfasura, la Sibiu, in perioada 23-25 martie 2017, iar pana in prezent 85% dintre standuri au fost ocupate.
Expoziția GastroPan este cel mai mare târg de profil din Europa de sud-est și reprezintă punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu zeci de mii de specialiști și antreprenori din România și țările învecinate.
Potrivit organizatorilor, gama completă de tehnologii și soluții pentru afacerile din sectoarele țintă va fi prezentată de sute de furnizori cu tradiție, sosiți din țară și din străinătate, iar în paralel organizatorii vor asigura o serie de evenimente conexe, concursuri și demonstrații, care vor reuni cei mai buni profesioniști din domeniu.
"Avantajele pe care expoziția le-a adus pentru expozanții ediției din 2016 au fost motivele principale pentru care spațiile disponibile pentru anul următor deja au fost ocupate în proporție de peste 85%. Furnizorii pregătesc demonstrații, ateliere practice, lansări și degustări de produse cu care își propun să atragă vizitatori în standurile lor și să își depășească obiectivele atinse în acest an", precizează organizatorii.
În cadrul expoziției, cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari autohtoni se vor întrece în cadrul celei mai importante competiții care identifică și promovează arta și profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (Panificație, Cofetărie, Gastronomie), în cadrul cărora juriul format din experți de talie mondială selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2017 și Tortul Anului 2017.
În cadrul Concursurilor GastroPan, cunoscute de specialiștii români ca locul în care se vor seta trendurile pentru anul care începe, experți români și internaționali jurizează produse și lucrări realizate de specialiști ai restaurantelor, cofetăriilor și brutăriilor românești, care intră în lupta pentru mult râvnitele premii Tortul Anului 2017 și Pâinea Anului 2017.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Revolut depășește 2 milioane de clienți ai aplicației Revolut <18
- Studiu Deloitte: Majoritatea liderilor de business din Romania considera ca PNRR va contribui la competitivitatea economiei locale in urmatorii cinci an
- Cum vor ajuta soluțiile AI în procesele de optimizare fiscală ale companiilor?
- Studiu Deloitte: Tranzitia catre economia circulara a incetinit la nivel global in 2023
- Studiu Deloitte: prețul, primul criteriu în alegerea mașinii. Motoarele pe combustie internă revin pe creștere în preferințele consumatorilor
- Prysmian deschide la București un nou birou al Centrului de Excelență în IT
- Lucian Anghel preia funcția de Director General-Adjunct al Libra Internet Bank
- Schneider Electric colaborează cu NVIDIA în proiectarea centrelor de date AI
- Ce este taxa pe lux și și cine va trebui să o plătească începând din acest an
- Flix raportează un venit total de 2 miliarde de euro în 2023
- Banca Transilvania & OTP Group, acord pentru achizitia OTP Bank Romania si subsidiare
- Studiu Deloitte: opt din zece lideri la nivel global se asteapta ca Gen AI sa le transforme organizatia in urmatorii trei ani
- Deloitte devine al saselea cel mai puternic brand din lume, potrivit Brand Finance
- Revolut Money Report: Romanii au facut peste 644 milioane de tranzactii cu Revolut anul trecut
- Catinvest aduce Bebe Tei si Farmacia Tei în Craiova la ElectroPutere Mall