Extragere speciala a Loteriei bonurilor fiscale in 31 decembrie, pentru bonurile emise in perioada 17 aprilie - 15 decembrie 2016

Data publicarii: 29-12-2016 | Economie

Ministerul Finantelor Publice (MFP) organizeaza o extragere speciala a Loteriei bonurilor fiscale, in data de 31 decembrie, la care participa bonurile fiscale emise intre 17 aprilie si 15 decembrie 2016, se arata intr-un comunicat al ministerului transmis, joi, AGERPRES.

'Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc sâmbătă, 31 decembrie a.c., și va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare', se menționează în comunicat.

Dacă numărul cererilor de revendicare depășește 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câștigători.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17:30. Aceasta este publică și va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN "Loteria Română' (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al ANAF și al CNLR. Bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere la orice administrație fiscală din structura ANAF.

În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

Sursa: Agerpress