BVB lanseaza "Made in Romania", proiect prin care 15 companii vor fi indrumate

Data publicarii: 06-02-2017 | Economie

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) lanseaza proiectul "Made in Romania", un program de indrumare pentru 15 companii prin training-uri, workshop-uri, oportunitati de dezvoltare a afacerilor, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei remis, luni, AGERPRES.

"'Made in Romania: Liga BVB' reprezintă un program special de îndrumare ce va avea loc în perioada aprilie — noiembrie 2017. Bursa de Valori București și partenerii săi vor ghida 15 companii, oferindu-le training-uri, workshop-uri, oportunități de dezvoltare a afacerilor, pentru a impulsiona creșterea organică a companiilor. Training-urile oferite vor cuprinde mai multe arii de interes pentru orice companie în creștere, printre care: branding, marketing și tehnici de vânzare, dezvoltarea de produse, consultanță în management, alternative de finanțare, raportare financiară, relația cu investitorii, procesul de listare la bursă și alte subiecte asemănătoare", se arată în comunicat.

Programul "Made in Romania" include mai multe etape, respectiv nominalizarea companiilor, selecția unei liste scurte de 50 de entități și desemnarea finală a celor 15 companii care vor intra în Liga BVB.

"În perioada 6 — 19 februarie, un Comitet de Nominalizare format din experți locali implicați în mod activ în comunitatea antreprenorială și de afaceri din România va propune majoritatea companiilor nominalizate. În același timp, Bursa de Valori București invită toți antreprenorii și reprezentanții companiilor din România să-și prezinte propriile nominalizări prin intermediul unui formular disponibil pe site-ul proiectului www.bvbleague.ro", menționează sursa citată.

În a doua etapă, respectiv în perioada 20 — 21 februarie, BVB, împreună cu membrii Comitetului de Nominalizare, va selecta o listă scurtă de 50 de companii care vor trece în ultima etapă. Cele 15 companii ajunse în finală vor fi anunțate oficial pe 23 martie 2017 în cadrul primei ediții a Bucharest Entrepreneurship Forum, organizat de Bursa de Valori București.

Conform BVB, 14 companii vor fi selectate de un juriu special format din 10 experți de top ai pieței, printre care investitori instituționali, business angels și antreprenori, precum și profesioniști din mediul de afaceri. Juriul se va întruni într-o sesiune specială în data de 9 martie la București pentru desemnarea finaliștilor. Cea de-a 15-a companie va fi votată de public în perioada 23 februarie — 11 martie.

Proiectul este realizat împreună cu Grupul Financiar Banca Transilvania, Google, Mazars și NN.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: