UPDATE Enel: Pana de curent in nordul si centrul Capitalei; alimentarea a fost reluata dupa 22 de minute

Data publicarii: 08-02-2017 | Economie

UPDATE ORA 20.00 Alimentarea cu energie electrica a fost intrerupta miercuri seara in zona centrala si de nord a Capitalei, dupa o avarie la statia de transformare Bucuresti Nord, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentantii Enel.

* Metrorex: Stațiile Piața Victoriei și Basarab, fără curent din cauza unei avarii la rețea; trenurile nu opresc în aceste stații

"La ora 19:01 s-a defectat un transformator în Stația Nord — stație de înaltă tensiune care alimentează partea de nord a Capitalei (de la Otopeni la Piața Romană). S-au trimis imediat echipe care au făcut manevre de realimentare, astfel încât în 22 de minute alimentarea cu energie electrică a fost reluată la toți consumatorii și pe toate arterele principale", se precizează într-un comunicat remis ulterior de compania energetică.

"Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe cauzate de acest defect tehnic", au adăugat reprezentanții Enel.

ORA 19.30 Enel: Pană de curent în centrul Capitalei, după o avarie la o stație de transformare

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă miercuri seara, în jurul orei 19:15, în zona centrală a Capitalei, după o avarie la stația de transformare București Nord, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanții Enel.

Potrivit acestora, defecțiunea urmează a fi remediată în cel mai scurt timp.

Sursa: Agerpress