Trafic aerian normal pe aeroporturile Capitalei; unele nave au intarzieri minime la decolare, determinate de degivrare

Data publicarii: 09-02-2017 | Economie

Traficul aerian se desfasoara normal, conform programului de zbor, pe ambele aeroporturi ale Capitalei - Henri Coanda si Baneasa Aurel Vlaicu - insa unele zboruri pot inregistra intarzieri minime la decolare, de cel mult 30 de minute, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor, informeaza, joi, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

"Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri minime la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge la aproximativ 30 de minute", afirmă CNAB, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime. Pistele, platformele și căile de rulare a aeronavelor sunt deschise și operaționale, fiind asigurate condițiile pentru desfășurarea operațiunilor aeriene.

"Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro. Compania Națională Aeroporturi București recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport", mai spun reprezentanții CNAB.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: