CNAB: O aeronava Turkish Airlines a iesit de pe pista la aterizarea pe Henri Coanda, joi seara; pasagerii au fost debarcati in siguranta

Data publicarii: 23-06-2017 | Economie

O aeronava Airbus A320, apartinand companiei Turkish Airlines, care a aterizat joi seara, la ora 20:57, pe Aeroportul Henri Coanda, a depasit pragul fizic, insa toti cei 176 de pasageri aflati la bordul aeronavei au fost debarcati in siguranta, informeaza Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

"Astăzi, la ora 20:57, la Aeroportul Henri Coandă, o aeronavă Airbus A320, aparținând companiei Turkish Airlines, după aterizarea pe pista nr. 2 (26R-08L) a depășit pragul fizic 08L oprindu-se în siguranță, pe suprafața betonată a pistei. La bordul avionului se aflau 176 de pasageri și membrii echipajului. Pasagerii au fost debarcați în deplină siguranță. Nicio persoană nu a avut de suferit și nu s-au înregistrat pagube materiale semnificative", se arată în comunicatul CNAB remis joi AGERPRES.

Aeronava urmează să fie tractată în curând la una din platformele aeroportului.   În urma acestui incident aviatic, o echipă a Centrului de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile a demarat investigațiile, conform reglementărilor în vigoare.

Sursa: Agerpress