(P) Iata de ce la tranzactiile prin Akcenta CZ castigi timp si bani

Data publicarii: 17-07-2017 | Finante-Banci

Peste 20 de ani de activitate si prezenta pe piete financiare internationale, au ajutat compania noastra sa formeze o echipa solida si foarte competenta de specialisti in plati externe si tranzactii de schimb valutar, sa creeze procese de lucru simple, eficiente si rapide, care sunt evaluate si ȋmbunatatite constant. Toata aceasta experienta acumulata, alaturi de oamenii care dau energie companiei (parteneri, clienti, angajati) fac din AKCENTA CZ astazi, cea mai mare institutie de plata din Europa Centrala.

Mai mult distributia multinationala a companiei ȋn urmatoarele tari din Europa: Republica Ceha, Slovacia, Polonia, Romania, Ungaria, Germania si  Franta ajuta ca operatiunile ȋntre si catre aceste tari sa fie realizate ȋn mod rapid si la costuri extrem de reduse, toate ȋn beneficiu clientilor AKCENTA CZ.

Structura multinationala precum si vasta experienta ȋn domeniu permite companiei AKCENTA CZ  sa reprezinte cea mai buna modalitate de economisire pentru companiile mici si mijlocii cu activitate de import-export si sa ofere clientilor sai persoane juridice cele mai importante beneficii pentru un antreprenor: castig de timp, eficienta si reducere de costuri. Clientii AKCENTA CZ beneficiaza astfel de cursuri de schimb valutar personalizate, comisioane minime sau zero pentru platile internationale, conturi curente interne in valuta straina prin care pot realiza incasari si plati catre partenerii de afaceri ȋn mod gratuit, o platforma de internet sigura, posibilitea de acoperire impotriva riscului fluctuatiei cursului, rapiditate ȋn efectuarea tranzactiilor internationale, (de pe o zi pe alta sau uneori chiar in aceeasi zi in cazul in care banca locala a clientului este aceeasi cu banca unde AKCENTA CZ are deschise conturi bancare.) Procesul de lucru cu AKCENTA CZ este atat de simplu ȋncat nu necesita din partea clientilor, nici macar sa isi schimbe banca locala. Pentru a incepe colaborarea cu AKCENTA CZ este necesara semnarea unui contract-cadru ȋnsa care nu implica obligatii administrative lunare sau anuale. 

Toate tranzactiile (schimb valutar, plati internationale, etc) sunt extrem de transparente, se realizeaza doar prin transfer bancar de fonduri, fara a implica niciunfel de operatiuni cu numerar. De asemenea clientul AKCENTA CZ are la dispozitie instrumente moderne pentru urmarirea si efectuarea tuturor tranzactiilor sale, respectiv o platforma Online Broker (OLB), care ȋi ofera toate informatiile necesare despre cursuri valutare, plati si ȋncasari, evolutii financiare, etc

In prezent peste 29 de mii de clienti, in special companii cu activitate de import-export, folosesc deja serviciile AKCENTA CZ reusind astfel sa obtina economii semnificative la schimburi valutare precum si la platile internationale efectuate.

Detalii complete despre serviciile AKCENTA CZ dar si simulari reale de costuri sunt disponibile pe pagina web a companiei: www.akcenta.ro sau la Reprezentatii teritoriali AKCENTA CZ.  

Ultimele stiri pe BankNews.ro: