Lucrarile de la podul Cernavoda s-au terminat; pe podul de la Fetesti se lucreaza in continuare

Data publicarii: 08-09-2017 | Economie

Lucrarile de intretinere a cailor de rulare pe podul de la Cernavoda au fost finalizate, circulatia desfasurandu-se in conditii optime, fara restrictii, in timp ce pe podul de la Fetesti se lucreaza in continuare, informeaza, joi, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Conform sursei citate, lucrările pe podul de la Fetești se prelungesc până săptămâna viitoare, în funcție de condițiile meteorologice. Lucrările se vor executa de luni până joi, iar în weekend circulația se va desfășura fără restricții.

"Având în vedere scăderea valorilor de trafic, aceste lucrări vor fi executate pe timp de zi, iar circulația rutieră se va desfășura pe o bandă pe sens, pe sectoarele respective de drum. Reamintim că, inițial, aceste lucrări erau programate în luna iulie, dar ele au fost amânate din cauza traficului intens specific sezonului estival. Facem apel la conducătorii auto care tranzitează zona să înțeleagă importanța efectuării acestor lucrări și să respecte semnalizările rutiere temporare", afirmă CNAIR.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii sau de pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: